Arrangementen

CITY CRUISE DELFT / RONDVAART DOOR DELFT

Een rondvaart door de prachtige grachten van de Delftse binnenstad met als aanvulling op deze fantastische dag een heerlijk arrangement van Sevenhills. Bekijk de verschillende aanbiedingen hier.

 

Lees meer

High tea, wine & beer @ Sevenhills

Graag verzorgen wij bij Sevenhills een ontvangst of lunch voor uw groep met  versgemaakte producten en gerechten. Tevens vindt u onderstaand een high tea, high wine en high beer arrangement. Heeft u andere ideeën of wensen kunnen wij deze natuurlijk in overleg voor u verzorgen. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

Lees meer

Baby shower

Vier de komst van een nieuw wonder bij Sevenhills New York Bistro & Lounge. Uiteraard geheel in het teken van een roze of blauwe wolk.

 

Lees meer

Feest arrangementen @ Sevenhills

Wij kunnen bij Sevenhills voor elke gewenste gelegenheid een feest verzorgen, van familiefeest tot bedrijfsborrel, van bruiloft tot geheel verzorgde bedrijfs- of thema feesten. Onderstaand vindt u enkele mogelijkheden, maar wij kunnen natuurlijk ook een geheel op maat verzorgd feest voor u organiseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Lees meer

Pathé Diner

Voorafgaand aan een bioscoopbezoek kunt u bij Sevenhills genieten van een 3-gangen bioscoop menu.

 

 

Lees meer

Vergader arrangementen

Sevenhills is uitermate geschikt voor uw vergadering. Overleggen in een geheel New Yorkse sfeer en alles ingedeeld naar uw eigen wensen.

 

Lees meer